Áfonyás sajttorta
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Laktózmentes, gluténmentes, édesítő: eritrit, szukralóz, stevia, fruktóz
Rendelhető: 8,12,16, 22 szeletes méretben. Válassza ki mekkora méretben szeretné a tortát, majd az Ajánlatkérő gomb segítségével rendelje meg. Kérjük adja meg melyik napra szeretné a tortát. Ezután e-mail postafiókjába megérkezik a rendelés visszaigazolása. A kép csak illusztráció a torta díszítése eltérhet.
|
|
|
Leírás
Összetevők: keksz (rizsliszt, kukoricakeményítő, kölesliszt, borsófehérje, sűrítő anyag (guárgumi, xanthan),útifűmaghéj, cukorrépa rost, margarin, eritrit, sütőpor, vanília aroma, rizsztej), mascarpone (magas hőmérsékleten hőkezelt tejszín és tej,étkezési sav: citromsav, laktáz enzim), burgonyafehérje, sűrítőanyag: szentjánoskenyérmag, emulgeálószer, zsírsavak mono és digliceridjei, aromák, savanyúságot szabályozó citromsav) növényi tejszín (víz, pálmamag olaj (teljes mértékben hidrogénezett), emulgálószer: poliszorbát 60, Nátrium-sztearoil-2-laktilát, zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak poliglicerol-észterei, stabilizátorok: hidroxi-propil-metil-cellulóz, cellulóz, karboxi-metil-cellulóz, savanyúság szabályzók: nátrium citrátok, nátrium foszfátok, só, színezék: béta-karotin) margarin (Növényi zsírok és olajok (pálma, repce, kókusz), Víz, Emulgeálószerek (lecitinek, zsírsavak mono- és digliceridjei), Só (0,4%), Tartósítószer (kálium-szorbát), Aroma, Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)) rizsliszt, vanília aroma, citrom, tojás, áfonya lekvár ((áfonya, alma, fruktóz, inulin, tömegnövelőszer: polidextróz, inulin, oligofruktóz, sűrítőanyag:pektin, karragén, étkezési sav: citromsav, tartósítószer, K-szorbát, aroma, só, színezék: kárminsav, Vitamin C) édesítőszer: (eritrit, stevia, szukralóz).
kj | kcal | zsír | telített zsírsav | szénhidrát | amelyből cukor | amelyből poliolok | fehérje | só: | rost |
1180 | 285 | 34,4 | 13,44 | 16,22 | 4,68 | 0,63 | 3,91 | 0,08 | 3,12 |
Leírás és Paraméterek
Összetevők: keksz (rizsliszt, kukoricakeményítő, kölesliszt, borsófehérje, sűrítő anyag (guárgumi, xanthan),útifűmaghéj, cukorrépa rost, margarin, eritrit, sütőpor, vanília aroma, rizsztej), mascarpone (magas hőmérsékleten hőkezelt tejszín és tej,étkezési sav: citromsav, laktáz enzim), burgonyafehérje, sűrítőanyag: szentjánoskenyérmag, emulgeálószer, zsírsavak mono és digliceridjei, aromák, savanyúságot szabályozó citromsav) növényi tejszín (víz, pálmamag olaj (teljes mértékben hidrogénezett), emulgálószer: poliszorbát 60, Nátrium-sztearoil-2-laktilát, zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak poliglicerol-észterei, stabilizátorok: hidroxi-propil-metil-cellulóz, cellulóz, karboxi-metil-cellulóz, savanyúság szabályzók: nátrium citrátok, nátrium foszfátok, só, színezék: béta-karotin) margarin (Növényi zsírok és olajok (pálma, repce, kókusz), Víz, Emulgeálószerek (lecitinek, zsírsavak mono- és digliceridjei), Só (0,4%), Tartósítószer (kálium-szorbát), Aroma, Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)) rizsliszt, vanília aroma, citrom, tojás, áfonya lekvár ((áfonya, alma, fruktóz, inulin, tömegnövelőszer: polidextróz, inulin, oligofruktóz, sűrítőanyag:pektin, karragén, étkezési sav: citromsav, tartósítószer, K-szorbát, aroma, só, színezék: kárminsav, Vitamin C) édesítőszer: (eritrit, stevia, szukralóz).
kj | kcal | zsír | telített zsírsav | szénhidrát | amelyből cukor | amelyből poliolok | fehérje | só: | rost |
1180 | 285 | 34,4 | 13,44 | 16,22 | 4,68 | 0,63 | 3,91 | 0,08 | 3,12 |
Allergének | |
- tejfehérje | |
- tojás | |
- Az üzemben használunk fel tejet, tojást, szójababot, mandulát, földimogyorót, mogyorót, diót, pisztáciát. |