Japán citrom fagylalt
Leírás
Összetevők: víz, fagylaltalap (élelmi rost (cikória, kukorica) édesítőszer: maltit, eritrit, xilit, növényi zsír(kókusz), kókusztejpor, sűrítőanyag:szentjánoskenyérliszt, konjak gumi, alginát, növényi fehérje, emulgálószer: E471, E472b) japán citrom (édesítőszer: maltit, oligofruktóz, yuzu velő 15%, maracuja velő, víz, citromsav, aszkorbinsav, aroma, módosított kukoricakeményítő, pektin, kálium szorbát, étkezési só), stabilizátor (gyümölcskivonat, inulin, élelmi rost).
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Leírás és Paraméterek
Összetevők: víz, fagylaltalap (élelmi rost (cikória, kukorica) édesítőszer: maltit, eritrit, xilit, növényi zsír(kókusz), kókusztejpor, sűrítőanyag:szentjánoskenyérliszt, konjak gumi, alginát, növényi fehérje, emulgálószer: E471, E472b) japán citrom (édesítőszer: maltit, oligofruktóz, yuzu velő 15%, maracuja velő, víz, citromsav, aszkorbinsav, aroma, módosított kukoricakeményítő, pektin, kálium szorbát, étkezési só), stabilizátor (gyümölcskivonat, inulin, élelmi rost).
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Allergének | |
- kókusz | |
- kukorica | |
- Az üzemben használunk fel tejet, tojást, szójababot, mandulát, földimogyorót, mogyorót, diót, pisztáciát. |